Home   Nieuws   Sluit een autoverzekering en ontvang 50% korting op autobanden!

Sluit een autoverzekering en ontvang 50% korting op autobanden!

Met BlijfRijdenPolis 50% korting op autobanden bij Kwik-Fit

Wij hebben voor u  een interessante actie op touw gezet. Elke nieuwe verzekeringnemer die namelijk voor 1 juli 2013 een BlijfRijdenPolis afsluit, ontvangt 50% korting op een set autobanden bij Kwik-Fit!

Zo wordt dit huismerk wel heel interessant. Naast deze korting ontvangen verzekeringnemers ook standaard een waardebon t.w.v. euro 50,- van Kwik-Fit bij het afsluiten van de verzekering en ieder jaar dat de verzekering loopt. Dat betekent dubbel voordeel!

De voorwaarden voor deze actie zijn als volgt:
– De verzekeringnemer dient de BlijfRijdenPolis voor 1 juli 2013 af te sluiten; de ingangsdatum mag uiterlijk 14 juli 2013 zijn.
– De actie geldt voor nieuw afgesloten verzekeringen en objectwijzigingen voor bestaande verzekeringen.
– Iedere nieuwe verzekeringnemer neemt automatisch deel aan de actie.
– De korting geldt alleen bij aanschaf van vier autobanden voor de verzekerde auto. Verzekeringnemer kan de banden tot 1 augustus 2013 bestellen bij Kwik-Fit.
– De korting geldt voor de prijs van de banden in het betreffende filiaal van Kwik-Fit.
– Zowel de kortingsactie als de waardebon t.w.v. euro  50,- gelden niet voor montage- en opslagkosten.
– De kortingsbon kan niet worden omgezet in een geldbedrag.

Over de BlijfRijdenPolis
Deze scherpgeprijsde personenautoverzekering is uitermate geschikt voor bestuurders tussen de 28 en 70 jaar met een personenauto rijdend op benzine, jonger dan 10 jaar en een maximale cataloguswaarde van duro 50.000,-. De BlijfRijdenPolis heeft een standaard eigen risico van euro 250,-. Het eerste jaar standaard met WA Casco dekking; daarna is het ook mogelijk om een WA- of WA Beperkt Casco dekking af te sluiten.